Adamant Security & Services AB

Kompetens Flexibilitet Service

Contact us now
010-456 44 60

Hotellsäkerhet

Vi tillhandahåller bemanningslösningar för hotell inom kategorierna receptionister, ordningsvakter och värdar. Vår personal är kunnig, kompetent samt bidrar till en trygg miljö för både gäster och personal.

Hotell har besökare och gäster dygnet runt och behöver kunna erbjuda en trygg och säker tillvaro för övernattningsgäster, event- och konferensdeltagare samt bar- och restauranggäster och samtidigt erbjuda en trygg arbetsplats för den egna personalen.

Vi kan erbjuda och tillhandahålla bemanning för säkerheten på årsbasis eller vid särskilda enstaka evenemang på ert hotell. Naturligtvis hjälper vi gärna till med planeringen av säkerheten och anpassar den till just era behov.

Adamant Security & Services AB kan tillsammans med er gå igenom ert behov och hitta den lösning som passar bäst för er!

Säkerhet och service

I våra säkerhetslösningar blandar vi lika delar säkerhet och service, såväl till dina gäster som till din personal. Vår roll är att förebygga skador och stölder samt att underlätta arbetet för din personal genom att assistera vid ankomst eller avresa, eskortera gäster in och ut från hotellet och vara behjälpliga med taxi eller väganvisningar. Vi utför även ronder med inriktning på brandsäkerhet, exempelvis genom att motionera branddörrar samt kontrollera släckutrustning och utrymningsvägar.

Våra ordningsvakter stärker säkerheten och upprätthåller god ordning i hotellbaren och restaurangen och hjälper dig att hantera besvärliga situationer. Ordningsvakter kan vara ett stående inslag i din säkerhetslösning eller beställas inför särskilda event och konferenser för allmän ordningshållning och beredskap.