Adamant Security & Services AB

Kompetens Flexibilitet Service

Contact us now
010-456 44 60

Företaget

Omtanke, Trygghet, Säkerhet

Inom Adamant Security & Services AB tror vi på allas rätt att känna sig trygga och säkra!

Vår vision är att vara ett starkt och positivt inslag i säkerhetsbranschen och vara det självklara förstahandsvalet när det gäller säkerhetstjänster. Vi tror på allas rätt att vara trygg, säker och bli bemött på rätt sätt.

Omtanke- både mot våra kunder och vår personal. Nöjd personal är garantin för ett väl utfört arbete. Naturligtvis har vi kollektivavtal för all personal, Svenska Transportarbetarförbundet för våra väktare och ordningsvakter, samt  Hotell- och Restaurangförbundet, via VISITA för vår servicepersonal. Som arbetsgivare är vi med i Säkerhetsföretagen som är en del av Transportföretagen.

Trygghet –  Att vara trygg i sin yrkesroll anser vi vara avgörande för att en individ ska kunna utföra ett bra arbete. Vi lägger stor vikt vid god arbetsledning och tydliga instruktioner. Vår personal får kontinuerlig kompetensutveckling utefter sina behov och arbetsuppgifter, och våra kunder får en trygg och kompetent bemanning. 

Säkerhet-  All Adamants personal är kontrollerade och godkända för arbete i säkerhetsbranschen. Vår samlade erfarenhet av olika uppdrag ger oss möjligheten att bidra med rådgivning och problemlösning i stort och smått, från början till slut. Hos Adamant tror vi på den personliga relationen till våra kunder, för det är förtroende som skapar trygghet.

 

Kontakta oss gärna för mer information